Explore the programme for Asset Management 2022 below.

8:30am

Registration and exhibition opens

9:00am

Duration: 60

Speaker:

  • Chris Jones

    Chris Jones
    HomeLINK and Aico

Chair:

  • Kerry Cole

    Kerry Cole
    National Housing Federation

10:00am

Chair's opening remarks

Duration: 10 minutes

Speaker:

  • Steve Ellard

    Steve Ellard
    Yorkshire Housing

10:10am

Duration: 50 minutes

Speakers:

  • Elspeth Mackenzie

    Elspeth Mackenzie
    Thrive Homes

  • Emma O’Shea

    Emma O’Shea
    Aster

  • Dan Jones

    Dan Jones
    Eastlight

11:00am

Duration: 45 minutes

Speaker:

  • Richard Blakeway

    Richard Blakeway
    Housing Ombudsman

11:45am

Networking break and meet the exhibitors

Duration: 30 minutes

12:15pm

Breakout sessions and roundtable – please select one option

12:15pm

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • Grace Hammond

    Grace Hammond
    Vantage UAV Group

  • Daniel Miller
    Eastlight Community Homes

  • Elizabeth O’Connor,
    MSV Housing Group

Chair:

  • Will Jeffwitz

    Will Jeffwitz
    National Housing Federation

Sponsored by:

12:15pm

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • John Barnes

    John Barnes
    Savills

  • Nick Carlisle

    Nick Carlisle
    Savills

Chair:

  • Sarah Finnegan

    Sarah Finnegan
    National Housing Federation

Sponsored by:

12:15pm

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • Clare Rainsford
    Onward Homes

  • Ian Thomson
    Magenta Living

Chair:

  • Will Jeffwitz

    Will Jeffwitz
    National Housing Federation

1:00pm

Duration: 60 mins

Speakers:

  • Ed Gurney

    Ed Gurney
    Dynamis Associates

  • Adam Throup

    Adam Throup
    Zenergi

Chair:

  • Kerry Cole

    Kerry Cole
    National Housing Federation

Networking lunch and meet the exhibitors

Duration: 1 hour

2:00pm

Breakout sessions – please select one option

2:00am

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • Neil Butters
    Procurement for Housing

  • Sue Hanlon
    One Housing

Chair:

  • Ed Barber
    National Housing Federation

2:00am

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • Tariq Kazi

    Tariq Kazi
    Optivo

  • Catherine Raynsford

    Catherine Raynsford
    Hyde Housing

  • Tim Weightman

    Tim Weightman
    Places for People

Chair:

  • Jo Allen

    Jo Allen
    National Housing Federation

2:00am

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • Sam Oakley

  • Yogesh Vadgama

    Yogesh Vadgama
    Magna

Chair:

  • John Bryant

    John Bryant
    National Housing Federation

2:45pm

Networking break and meet the exhibitors

Duration: 30 minutes

3:15pm

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • Emma Burton
    Peabody

  • Vicky Lockwood
    Johnnie Johnson Housing

  • Sandra Ashcroft
    Competence Workstream Lead

4:05pm

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • Steph Hacker

    Steph Hacker
    The Association for Decentralised Energy

  • Jan Rosenow

    Jan Rosenow
    Regulatory Assistance Project

  • Russell Smith
    Parity Projects

4:50pm

Chair’s closing remarks

Duration: 10 minutes

5:00pm

Drinks reception in Exhibition

6:30pm

9:00am

Registration and exhibition opens

9:30am

Chair's opening remarks

Duration: 5 minutes

9:35am

Duration: 50 minutes

Speakers:

  • Dave Lockerman

    Dave Lockerman
    Stonewater

  • Joanna Read
    Heat Trust

  • Mike Reynolds

    Mike Reynolds
    Vattenfall Heat UK

10:30am

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • Sarah Seeger

    Sarah Seeger
    Curo

  • Jacque Allen
    Your Housing Group

11:15am

Networking break and meet the exhibitors

Duration: 30 minutes

11:45am

Breakout sessions– please select one option

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • Andrew Mellor

    Andrew Mellor
    PRP

  • Rob Nower
    L&Q

Chair:

  • Victoria Moffett

    Victoria Moffett
    National Housing Federation

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • Sasha Deepwell

    Sasha Deepwell
    Irwell Valley

  • Jackie Rigby
    Homes England

Chair:

  • Emma Richman

    Emma Richman
    Peaks & Plains Housing Trust

Duration: 45 minutes

Speaker:

  • Doug Bacon
    Thirteen Group

Chair:

  • Kate Warburton

    Kate Warburton
    National Housing Federation

12:30pm

Networking lunch and meet the exhibitors

Duration: 1 hour

1:30pm

Breakout sessions – please select one option

Duration: 45 minutes

Speaker:

  • Mina Voskaki
    Zurich

Chair:

  • Sarah Finnegan

    Sarah Finnegan
    National Housing Federation

Duration: 45 minutes

Speakers:

  • John Westwood
    Anchor

  • Matt Willcox

    Matt Willcox
    Orbit

  • Helen Collins

    Helen Collins
    Savills

Chair:

  • John Bryant

    John Bryant
    National Housing Federation

Duration: 25 minutes

Speakers:

  • Georgina Patel

    Georgina Patel
    Halton Housing

  • David Pierpoint

    David Pierpoint
    Retrofit Academy

  • Dena Rafati
    CBI

Chair:

  • Tristan Carlyon

    Tristan Carlyon
    National Housing Federation

2:15pm

Duration: 45 minutes

Speaker:

  • Nigel Banks

    Nigel Banks
    Ilke Homes

3:00pm

Chair's closing remarks

Duration: 5 minutes

3:05pm

End of conference